Mit tehetek ilyen helyzetben?
Pár hónapja költöztünk ebbe a házba,egyenlőre albérlet,de nagyon szeretjük.
Sok kutyasétáltató van erre,kóborló kutyusok szerencsére nincsenek.
Gyakorlatilag minden reggel arra jövök haza,hogy szanaszét van pisilve a ház fala és irdatlan büdös kankutya szaga van..(nekem is van kutyám, de szuka)
Mivel nincs kerítés így nyilván kivédhetetlen a dolog részemről ilyen téren, sajnos hiába beszélek a kutyásokkal,nem tudom melyik kutyája jár be.
Ti mit tennétek?
Jövő évig nem lesz kerítés az biztos.
Van bármi amivel távol tarthatom őket és nyilván nem okozok kárt a kutyájának?
Nem lehet valamit odatenni ideiglenesen, hogy ne férjen hozzá kutya? Vagy úgy kell elképzelni, hogy önsétáltató kutyák járnak oda? Mert akkor csak valami riasztóberendezést tudnék elképzelni, de az a saját kutyátokat is zavarná. Lehet kapni mindenféle spray-ket is, de hogy az mennire hatásos, nem tudom, egy próbát mondjuk megérne.
Nekem is vannak kutyáim, sőt, kutyabzi vagyok, de sosem értettem miért engedik a gazdik a ház falát lepisilni a kutyáiknak (többször látom pórázon sétáltatott kutyáknál).
Nem mintha lényeges lenne, de nálam a szuka kutya sokkal büdösebbet pisil, mint a kan.
Ezeket a sprayket hogy hívják? Gondolom zavarja őket a szaga.
Nekem a szuka kiskutyam egy máltai, semmilyen pisi szag nincs és ő csak egy helyre pisil.
Meg hát nyilván nem felemelt lábbal a falra. 🤣
Ez egyértelműen büdös ivaros kankutya ammóniás pisi.
Ráadásul terhes vagyok,olyan szaglásom van ,mint egy vadászkutyának,kikészülök tőlük most,pedig nagyon szeretem a kutyákat.
Semmilyen kerítés vagy háló nem megoldható jelenleg,mert tereprendezés alatt van az egész terület,az egyik oldal fent ,a másik lent...káosz.
A táblát ki fogom próbálni,hátha...
Gazdival járnak ezek a kutyák ,csak póráz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!