Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Új menhelyi/gyepis kutya ha...

Új menhelyi/gyepis kutya ha nincs tesztelve szívféregre akkor kaphat a tesztig Drontal féreghajtót?

Figyelt kérdés
Van már kutyám, így mindenképpen egy féreghajtással szeretném kezdeni, de lehet csak pár héttel később tudnám elvinni orvoshoz tesztelni. Kaphat első nap Drontal féreghajtót, utána pedig kb 2 héttel a szívféreg teszt után (ha negatív) Milprazont?

okt. 7. 11:38
 1/5 Cuki manó 2 ***** válasza:
Abszolúte laikus vagyok de én nem csinálnám
okt. 7. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem hat a Drontal a szívférgességre. A termékleírás is csak a fonálférget és a galandférget írja. Az a lényeg, hogy a Milprazont ne kapja meg, amíg nincs teszt.
okt. 7. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kaphat, a Drontal nem hat szívféreg ellen, tehát nem fog bajt okozni, ha netán a kutya szívférges.
okt. 7. 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, azért nem akartam egyből Milprazonnal kezdeni, meglévő kutyám azt szedi. Csak nem akarom esetleg 2 hétig a kutyám mellett férgesen tartani sem :D de akkor kap addig Drontalt :)
okt. 7. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha a meglévő kutyád kap szívféreg ellen Milprazont, akkor neki sem lesz baja szerencsére, még ha fertőzött is az új kutya. A régit véded a gyógyszerrel.
okt. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!