Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan fáj a 5 kg palotapin...

Állandóan fáj a 5 kg palotapincsinek a hasa. Mivel csakis a csirkehúst,és a sertés párizsit eszi meg,így mással nem is próbálkozunk. Orvoshoz vinni 80 km-re kocsi nélkül nehéz. Valami itthoni gyógyír esetleg?

Figyelt kérdés
okt. 6. 17:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a házi kedvencemet. Ebbe beletartozik az is, hogy minőségi eledelt kap, és ha akár csak a probléma gyanúja is fennáll, akkor már teszem is hordozóba és irány az állatorvos. Több rendelő elérhetősége is megvan, ha a sajátom épp nem elérhető (annak amúgy egész országra kiterjedő mentőszolgálata is van, igaz, kicsi flottával - Supervet)

Biztosan van közelebb is állatorvos. Merrefele laksz?

De ha nem, és a helyedben lennék, akkor bizony vonatra szállnék (vagy másra, de mindenképp megoldanám) és uccu.

A kaját már leírták előttem, de leírom én is: Ne ezzel etess. Bántod a kutyust vele.

Olyan, mint ha egy kisgyerek csak chipset és sütit lenne hajlandó enni, és ha normális kaját teszel elé, akkor is csak azokért ordít. A szülő meg enged a nyomásnak.

Nyilván nem lesz jó, de se a kisgyerek, se a kutya nincs tisztában azzal, hogy ami finom, az nem feltétlen jó is neki. Ezért neked, a felelős döntést meghozni képes félnek kell gondoskodnod arról, hogy megegye. A kutya amúgy úgy fejlődött, hogy nagyon jól bírja a koplalást. Ha egy napig, vagy akár egy hétig se eszik, nem fog ártani a szervezetének (nyilván nem folyamatosan, csak alkalmanként), viszont rá fog fanyalodni a minőségi(!) eledelre. De tehetsz rá valami finomságot is, ha úgy jobban megjön rá a kedve.

Az én belesem amúgy olyan tápot kap, ami májjal van bevonva, hogy a finnyás jószágok is szeressék. Szóval érdemes kinézni pár prémium tápot, és meglátod hogy bejön-e neki valamelyik.

(És nem, nem fán terem nálam se a pénz)

okt. 7. 09:14
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy most adj fel hirdetést a kutyára, mert neked nem való. Az, hogy nem vagy hajlandó orvoshoz vinni egy ilyen kamu indok miatt, hogy messze van a doki és nincs autó... Mikor megvetted szapitól a kutyát, akkor volt autó?? Szar kaját kap szerencsétlen kutya, nem csodálom, hogy fáj a hasa. Ne erőltesd a kutyatartást.
okt. 7. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!