Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dunaújvárosi Fressnapfba...

Dunaújvárosi Fressnapfba vihetek be kutyát?

Figyelt kérdés

Holnap be szeretnénk vinni a kutyánkat a fressnapfba (ahogy fent is emlìtettem, dunaújvárosba).

Természetesen pórázon, és közepes testű kutyáról van szó.

Bemehetek vele? Sokszor jártam ott, de sose néztem, és hiába hallottam hogy szabad, gondoltam inkább kérdezek előtte.

okt. 5. 03:06
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Tilos. Ha megis beviszed, a biztonsagi szemelyzetnek jogaban all gyepmestert hivni a kutya eltavolitasara.
okt. 5. 04:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát hívd fel őket, az a biztos.
okt. 5. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A kecskemétiben láttam már kutyás gazdikat, szerintem az összes üzletük állatbarát. Viszont póráz és szájkosár is volt a nagyobb kutyusokon, a kicsiken póráz vagy hám.
okt. 5. 06:13
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos igen

Szabadjára engedik őket/amíg pofáznak a gazdik lehugyozzák a kutyák a polcokat. Ezért nem járok már fressnapfba. Undorító.

Láttam hogy csak letörlik a lehugyozott tápokat, bútorokat és szia. Majd valaki meg megveszi..

okt. 5. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
4# Haluztad. Pórázon lehet csak bevinni őket.
okt. 5. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Pedig póráz nélkül láttam már az egri fressnapfban nem egyszer.
okt. 5. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
biztos láthatatlan póráz volt 🙄
okt. 5. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
Talán be lehet, de amúgy miért kéne? Amíg bent vagy, kikötöd a pórázzal egy oszlophoz, aztán 2 perc alatt megveszed amit akarsz, és mész is ki, nem lesz addig semmi baja.
okt. 5. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:

valami ruhát szeretnénk neki sétára, mert rövidszőrű és fázik, azt meg hozzá kéne mérni.

kint a bolt előtt pedig nem fogom hagyni, fél az emberektől, ha meg akarná valaki simogatni, simán megszökne, akár az alatt a 2 perc alatt is.

okt. 5. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!