Hogyan neveljük a kutyát szobatisztaságra ebben az esetben?
4 hónapos a kutyánk, egy hónapja van nálunk. Mivel nem voltak meg az oltásai és nem tudtuk levinni, így muszáj volt kutyapelenkát használni, amit gyorsan meg is tanult. Ritkán még mellé sikerül neki, de az szándék a lényeg.
Most, hogy már napi szinten sétáltatjuk 3-szor, át szeretnénk térni arra, hogy lent végezze a dolgát. Jelenleg egyáltalán nem megy, hazahoz mindent, séta után rögtön a pelenkára intézi amit kell. Nem tudta még összekapcsolni a sétát a pisiléssel. Hogyan tudnánk ezt a helyzetet orvosolni?
ui.: lakásban lakunk, 3. emelet.
(tudjuk, a pelenkával megnehezítettük a dolgunkat, de nem nagyon láttunk más opciót)
De 12 hetes kortól lehetett volna levinni. Akkorra már meg kellett kapnia 4 oltást.
Te ezt irod. Kozbe az, aki ert hozza azt irja, hogy a kutyaknak 16 hetes koruk korul kell az utolso oltast megkapni a megfelelo immunizaciohoz. Plusz -tudom ez elhanyagolhato- az oltasi programot nem en szabtam meg, hanem az allatorvos.
Válts állatorvost. Ket oltassal, ésszel már lehet és kell is vinni ki a kölyköt.
Az ilyen tipik panelkutyucimamiknak a kis idegbeteg, szovializálatlan, burokban tarott korcsai a poraz vegen acsarkodo kis kocsogok. Ki szoktam rohogni oket a hülye görcseikkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!