Kertbarátok, kutyabarátok! Szabadon tartom kutyusomat, 3 nagy cseresznyefát és egy tolókaput "pisilt ki" rengeteg kárt okozva ezzel, Most egy diófát látogat.. körül kerítettem. Mit javasoltok? pl öntözés, Mi semlegesíti a pisi vegyhatását
Ez az ivartalanitás mánia 🤣🤣 (kerten belül nyilván nem jelölget, hanem pisil, ez van. Kan.)
Kérdező: ha rendszeresen lemosod a pisilt dolgokat, akkor sokat tehetsz érte - sima víz is elég. Az pláne jó, h körbekerítetted. Nekem még az segített, amikor erős, aromás illatú növényeket ültettem oda, azt nem szerette.
Uhh az akácot az isten nyilával se lehet kiírtani 😅
Nyilván normális hogy a növények nem értékelik a dolgot és hogy vizelet nem egy semleges valami, de egy vizeletvizsgálat sose árt, lehet eltolódtak az értékek ami miatt különösen savas.
Nagyszüleim kertjében nagytestű kutya van, a kert nyilván nem néz ki úgy mint egy golfpálya, van 1-2 folt, de azért nem pusztulnak ki a növények tőle tömegesen. Ha ennyire rossz a helyzet én belenéznék alaposabban.
Esetleg valami ilyesmivel megpróbálkozhatsz, máshol is jó vélemények vannak róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!