Két kutya jó kapcsolatat mennyire jellemző, hogy egy harmadik (1.5 éves) kutya felborítja?
Mindenképpen várd meg a tüzelés végét. Így nyugodtabb lesz a szuka is, akit be szeretnél fogadni, könnyebben tudod kezelni.
Semmi garancia nincs rá, hogy egy örökbefogadott kutya úgy szocializálódik majd, hogy az a két meglévő kutyusodnak jó legyen, de egy próbát megér, van rá esély.
Sok sikert!
Kétszer idiztem, pár hónapot volt nálunk mindkét kutya és felnőttként jöttek. Nekem is volt már két felnőtt kutyám, nem volt hatással a kapcsolatukra és a "harmadik kutyák" is jól beilleszkedtek.
Inkább az szokott a gond lenni, hogy az új kutya valamelyik régivel nem jön ki.
Szerintem is várd meg, h vége legyen a tüzelésnek.
Koszonom a valaszokat!
Igen, attol is felek hogy a 2 szuka kozt nem lesz felhotlen a viszony, mert baratsagos az enyem, de ha belendul sokszor ugy jatszik, hogy nekifutasbol lerohanja a 2x akkora kant a 15 kilojaval es ugat kozben, mintha muszaj lenne. Ezt a kan jol toleralja, de valoszinu nem mindegyik kutya ilyen turelmes. De erdekes modon kisebb kutyakkal nem csinalja ezt ekkora vehemenciaval, csak lazan kergetoznek. A masik szuka talan 20 kilos lehet.
3 napja még meg volt duzzadva a pérája, ma már nem, verzes nincs. Holnap tegyunk egy probat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!