Állandóan vakaródzanak a kutyák,. Pedig szoktunk adni nekik bolha irtó cseppet. És semmi hatás. Mit lehet tenni?
A helyük is fertőzött valószínűleg. Ott is kell irtani.
Adj rájuk Kiltix nyakörvet,az hónapokig véd.
Lehet allergia is. Nem kapnak olcsó tápot, csirkehúst?
"A helyük is fertőzött valószínűleg. Ott is kell irtani."
A bolha nem fertözés, hanem élösködö. Oda kellettt volna figyelni biológia órán.
Kérdezö, mutasd meg orvosnak. Nekünk ha bolhás volt, vettem mellette olyan sprayt is, amit a kutyára kell fújni, meg a fekhelyére is vettem bolhairtót.
Plusz ha annyira el vannak szaporodva, van a dokinak ilyen gyógyszere, ami távoltartja a bolhát, kullancsot 3 hónapig.
De ahogy írták, lehet még allergia, rüh stb.
6!
Így mondják. Nem hallottad még? Bioszból-kémiából 5-ös voltam,de köszönöm az érdeklődést.
Arra próbáltam utalni,hogy a gyengébbek is értsék, hogy a bolha nem csak a kutyán él,hanem a kutyaházba berakott textileken, deszka-résekben van a pete és a lárva. Tehát ott is kell fertőtleníteni.
"Bioszból-kémiából 5-ös voltam,de köszönöm az érdeklődést."
Én is, mégsem ez lett 25 éve a megélhetésem fö forrása. Söt, volt amikor töriböl is 5-ös voltam, de most egy általános iskolás legyözne egy versenyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!