Úgy megfutattam a kutyám hogy szivbeteg lett?
Figyelt kérdés
Mással is történt ilyen?aug. 29. 20:53
1/19 anonim válasza:
Simán lehet. Szakemberként sosem értettem, hogy magukat felelős gazdának valók, minek hajtják az állataikat? honnan veszitek, hogy kell egy kutyának, pláne betonon, főleg nyáron, bármennyit is futni, meg ugrálni?
2/19 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd bővebben? Az orvos mit mondott?
3/19 anonim válasza:
Miért kellett olyan szinten megfuttatnod a kutyádat, hogy szívbeteg legyen?
4/19 anonim válasza:
Hát ha túlhajtottad főleg ebben a melegben akkor lehet. De ha tippelnem kéne lehet már volt más baja is
6/19 anonim válasza:
Van rá esély
Milyen gyakran futtatod? Mennyi ideig? Hány kilométert? Milyen időben?
Milyen fajta? Hány éves?
Orvosnál voltál már vele? Milyen tünetek vannak ami erre utalhat?
8/19 anonim válasza:
Ez most mégis milyen kérdés? Mit vársz tőlünk most őszintén?
9/19 A kérdező kommentje:
Hát hogy más is van ilyen hülye hogy tönkreteszi a kutyáját
Ketten mentünk biciklizni, egyikünk előre ment és ekkor hisztérikus állapotba került és kB 50-100 m-en engedtem hogy maximális sebességgel fusson utána pórázon a biciklim mellett
Fiatal tacskó keverék volt
aug. 30. 10:23
10/19 anonim válasza:
"Tacskó keverék volt"
Szóval meg is halt?
Nem te vagy az egyetlen aki ártott a kutyájának véletlenül.
Van akinek véletlen nyitva marad az ajtaja a kutya kiszalad és pont akkor ütik el vagy véletlenül kint hagy csokit az asztalon a kuty apsdig megeszi
Más is bántotta már a kutyáját akaratán kívül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!