Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyakran utazó emberek, akár...

Gyakran utazó emberek, akár lakókocsisok, kempingesek ti mivel etetitek a kutyát? Van aki BARF-al?

Figyelt kérdés
3-4 napot még el tudok képzelni, de több hetet kevésbé.

aug. 17. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Barfnak számít, de vannak húsroládok, amiket lehet vinni (nem tudom h hőkezelt vagy tartósítószeres-e) illetve fagyasztva szárítottakat is lehet kapni.
aug. 17. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ha túl sokat utazol akkor lehet érdemesebb egy jó minőségű tápnál maradni.

Én is barfozok, de az én kutyám az ilyen húsrolád és hasonloktól fosik. Szóval ha ennyit kezdenék utazni vele,akkor inkább vissza térnék a tápra. francnak se kell,hogy a semmi közepén legyen bélgyulladása a húsroládtól.

Szóval ha megyünk nyaralni fagyasztó kell,hogy legyen.

De ha a te kutyádnak nem annyira érzékeny a gyomra ,persze tesztelni lehet akkor meg lehet oldani alternatívákkal.

aug. 17. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz vanlife csoportokban. Van, aki megoldja de kistestű kutyánál. Ha nem pár kilós kutyád van, szerintem maradj a jó minőségű tápoknál. Fagyasztva szárítottat is lehet kapni, de nem hogy aranyárban, inkább gyémántárban vannak xd ugyanez, ha nem pár kilós kutyád van, egyszerűen túl sokba kerül és nem éri meg. Szerintem. De te tudod a keretedet.

Másik, hogy mi van ha a semmi közepén lehal a kocsi, mert ha gyakran utaztok, akkor biztos lesz pár érdekes helyzetetek. Nem lesz kellemes ha rátok rohad egy csomó előre kiporciózott menü.

aug. 17. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi főleg vadkempingezünk, így egyértelmű a táp... még szállásfoglaláskor sem merek kimért húst vinni, mert mivan, ha megputtyad út közben, vagy ott mégsem elég nagy a hűtő? Inkább előtte pár nappal átállítok tápra (már kitapasztaltuk, melyik az, amivel ez eljátszható fosi nélkül) és olyankor tápozunk.

(Két nagytestűvel utazunk, húsból elég sokat esznek, tápból "csak" 2 mérőnyit)

aug. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!