A kutyám az előbb séta során a szájába vette egy döglött galamb szárnyát,ami valószínűleg az éjszakai vihar során hullott el.Járt már más is így esetleg?
Még csak négy hónapos lesz,és még a veszettség oltása sincs meg,nagyon aggodunk lehet e valami baja :((
a doktornőt is felhívjuk ma mindenképpen amint kinyit a rendelő.
A veszettség elsősorban emlősöket támad, bár már volt példa madárban is, de nagyon ritka. Emellett maga aveszettség is egy nagyon ritka betegség, így nagyon nem valószínű, hogy elkapta.
Az oltást pótoljátok minél hamarabb.
Ettől függetlenül lehet férges vagy terjeszthet más betegsèget a tetem. Féreghajtás amúgy is érdemes és figyeljétek, ha változik a viselkedése vigyétek orvoshoz
Macska végzett azzal a galambbal valószínűleg, nem a vihar. A vihar max a szárnyát hordta el.
Egyébként az én kutyám is olyan, hogy mindent a szájába vesz és semmi baja. Én nem aggódnék. Habár ezeket a közönséges városi galambokat tény, hogy nem érdemes galamblevesnek megfőzni, de attól még kicsi az esélye, hogy volt valami baja, és még kisebb, hogy a kutyádnak lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!