Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám az előbb séta során...

A kutyám az előbb séta során a szájába vette egy döglött galamb szárnyát,ami valószínűleg az éjszakai vihar során hullott el.Járt már más is így esetleg?

Figyelt kérdés

Még csak négy hónapos lesz,és még a veszettség oltása sincs meg,nagyon aggodunk lehet e valami baja :((

a doktornőt is felhívjuk ma mindenképpen amint kinyit a rendelő.

#kutya #sétáltatás #kiskutya #döglött galamb
aug. 15. 09:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ez azért érdekes, mert a veszettség elleni oltást kötelezően 3 hónapos korban be kell adni a kutyának. Baromi gyorsan pótoljátok, ha tényleg nem kapott még!!
aug. 15. 09:48
 2/13 anonim válasza:
93%
Jártam így, de oltott kutyával. Semmi baja nem volt.
aug. 15. 10:09
 3/13 retektorta ***** válasza:
47%
Velem is előfordult már. Elég rossz íze volt, de nem lett semmi bajom.
aug. 15. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Oltást pótoljátok, veszett galambról még nem hallottam, nem izgulnék.
aug. 15. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

A veszettség elsősorban emlősöket támad, bár már volt példa madárban is, de nagyon ritka. Emellett maga aveszettség is egy nagyon ritka betegség, így nagyon nem valószínű, hogy elkapta.

Az oltást pótoljátok minél hamarabb.

Ettől függetlenül lehet férges vagy terjeszthet más betegsèget a tetem. Féreghajtás amúgy is érdemes és figyeljétek, ha változik a viselkedése vigyétek orvoshoz

aug. 15. 10:58
 6/13 anonim válasza:
68%
Járt már valaki így, biztos.
aug. 15. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Na, megint egy túlfeltő gazdi. Nem lesz semmi baja... Ott is rémeket látsz, ahol nincs. Szerinted mennyi koszt nyal fel játék közben a labdáról? A laszti belehempereg a madár💩ba is, csak szólok.
aug. 15. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Macska végzett azzal a galambbal valószínűleg, nem a vihar. A vihar max a szárnyát hordta el.

Egyébként az én kutyám is olyan, hogy mindent a szájába vesz és semmi baja. Én nem aggódnék. Habár ezeket a közönséges városi galambokat tény, hogy nem érdemes galamblevesnek megfőzni, de attól még kicsi az esélye, hogy volt valami baja, és még kisebb, hogy a kutyádnak lesz tőle.

aug. 15. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Fhu minek neked kutya
aug. 15. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
78%

#9:

Minek neked ideugatnod?

aug. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!