Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon rossz az, hogy a...

Nagyon rossz az, hogy a kutyám 10 hetes és még nem kapott oltást?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam megy egy kis tacskót és még semmilyen oltása sincs. Az állatorvos kedden tud fogadni minket, ilyenkor csak 1 oltást kap és mikor kell majd vinni a következőre? Két hét múlva vagy 1 hónap múlva?
aug. 9. 18:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Csak pont olvastam egy csoportban hogy van akinek 9 hetes a kutyája és már túl van a második oltásán is, még féreghajtót se kapott szerintem
aug. 9. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, nagyon nem jó.
aug. 9. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Majd a többiek szétszednek, én már belefáradtam.......

aug. 9. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon nem jó. Utcára vitték? Mert ott simán összeszedhet egy oltatlan kölyökkutya olyan betegségeket, amitől meghalhat.
aug. 9. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vitték ki. Biztosan le fog szídni az állatorvos hogy még szegénynek semmi oltása sincs :( gazdija azt mondta kb 9-10 hetes. Az állatorvos meg tudja mondani hogy kb hány hetes lehet?
aug. 9. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Miután tegnap kaptad a kutyust, én nem gondolom hogy Te tehetnél arról, hogy még egy oltása sincs.
aug. 9. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig amíg nincsenek meg az oltásai ne vidd utcára semmikepp. Ajánlott még extra óvintézkedéseket tenni pl cipőt azonnal leveszed, amikor hazaérsz, átöltözöl, kezetmosol és csak utána kutyázol. Parvót és hasonló ronda dolgokat könnyű hazavinni
aug. 9. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Nyilván olcsón kellett gyorsan szaporítótól kutya, igaz? Persze divatból.

Az a baj, hogynem szereted, nem tiszteled a fajtát és teljesen felelőtlen vagy, ez pedig nem fog változni. Nem kellene kutyát tartanod, kérdező.

aug. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!