Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől sántít a kutyám?

Mitől sántít a kutyám?

Figyelt kérdés

Közel egy évvel ezelőtt kezdődött. Röviden összefoglalva:

- Pihentettük, hátha…

- 2 héttel későbbre lett időpont, doki írt fel neki gyulladáscsökkentőt

- Nem hatott

- Visszavittük, még egy darabig szedte a gyógyszert

- Megint visszavittük, ortopédiára navigált

- Másik városba vittük, megvizsgálták

- Kapott szteroidos gyulladáscsökkentőt a bicepszébe

Doki szerint az izom megsérült nagyobb terheléskor. Mire megkaptuk a diagnózist, akkorra már 4 hónapja fájt a lába.

- Vártunk egy hónapot

- Nem lett jobb

- Elvittük fizioterápiára

- Ugyanúgy sántított

- Visszavittük az ortopédiára

- Doki megműtötte

- Visszavittük varratszedésre

- Nem lett jobb

Tájékoztatott minket, hogy nem sikerült 100%-osan átvágnia az izmát, és még húzódik neki, attól fáj. Ezért:

- Még egyszer megműtötte

Immár lassan két hete és rosszabb lett a lába, és nem csakhogy sántít, kifele tartja. Ijesztő… Doki szerint még várjunk vele. Egyébként a bal mellső lábáról van szó. Fogalmam sincs, hogy kihez vigyem, hova vigyem, mert úgy néz ki sehol nem tudnak vele mit kezdeni.

Informálódtam a klinikáról mielőtt odavittük, jó véleménnyel voltak róla, így azt reméltem, hogy meggyógyul, de úgy néz ki, hogy nem. De még várunk… Kétlem, hogy az elkövetkezendő 7 napban (ugyanis jövőhéten visszajelzünk) bármit is javulni fog a lába. A legaggasztóbb, hogy totál máshogy megy… :( Nem elég hogy 11 hónapja szenved, ide - oda visszük, összeszámolva eddig 400 ezer környékén járunk, és úgy néz ki, SENKI NEM TUDJA MI A BAJA.

Mihez kezdjünk?

aug. 5. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Másik orvos.
aug. 5. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Mást nem nagyon lehet, addig kell járni a dokikat, míg valaki nem jön rá mi a baja.

Hol fáj neki, azt tudjátok? Biztos, az izom? Én sántításkor azzal kezdtem anno, hogy kapott zöldkagylóport, ami porcerősítő. Illetve szükség esetén más fajta komplex készítményeket, ízület erősítőt. Megmasszíroztam. Többször rövidebb séták.

aug. 5. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

1# Jé, nem gondoltam volna. Az lesz a következő lépés, elhiheted.

2# A bal lábában a bicepsz fáj, egy izomrost meghúzódott - az lett átvágva. Ennyit tudok. Porcerősítőt 3 éve rendszeresen kap, csupán előzékenységből, hogy soha ne legyen ilyen problémája. Egyébként mint említettem, nem az ízületével van gond.

aug. 5. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Hol műtötték?

Egyébként ez már az a pont, amikor másik ortoped orvoshoz vinném.

aug. 5. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy izom meghúzódást mióta kell műteni?

Meg mi van, ha nem is az a baja, azért kérdeztem, biztos-e, amit a doki mondott.

Tényleg nem nagyon tehetsz mást, mint járod tovább a dokikat.

aug. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!