Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csapvizet vagy ásványvizet...

Csapvizet vagy ásványvizet adsz a kutyáknak?

Figyelt kérdés
Én csapvizet adok jelenleg, de ahol lakom Pesten nagyon magas a csapvíz ólomtartalmának a kockázata. Naponta 3x cserélem (nagyobb vizes tál). Vidéken élő családtagjaim is kutyások és ők csak ásványvizet adnak a kutyájuknak, bár az egy kistestű kutya szóval anyagilag az még nem megterhelő.

2024. júl. 25. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna ásványvizet adni a kutyámnak. Én is csapvizet iszom.
2024. júl. 26. 01:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A szűrt víz lenne a legjobb, hosszú távon az ásványvíz nem jó a kutyáknak. Én sima csapvizet szoktam adni az enyémnek, bár állítólag a csapvíz is felelős a rákos betegségek kialakulásában, de manapság mi nem... A levegő is... Ha külföldre utazunk, akkor viszont ásványvizet adok neki, mert nem bízom a helyi csapvízben.
2024. júl. 26. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Csapból iszik,mint én.
2024. júl. 26. 14:44
 4/4 anonim válasza:

2-es, szted Magyarorszag vize tisztabb mint mas orszage?!😂 ez vicces de egyben aranyos hogy figyelsz a kutyaidra.

Egy kedves ismerosom is asvanyvizet ad a kutyainak… viszont a szurt vizet azt hogy kell elkepzelni?? A csapra felszerelt kis kütyüvel vagy a kancsora hasonlito eszkozzel éri meg jobban? Vagy ugyan olyan munkat vegez mindketto?

2024. aug. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!