Mi lenne jobb megoldás?
A barátnőmmel összeköltöztünk.
Nekem van egy fiatal pár hónapos kutyusom, a barátnőmnek pedig egy idős kutyája.
A barátnőm elhozta az ő idős kutyáját hozzám, hogy megismerhesse a kicsit, de amikor a kicsi közeledne hozzá, akkor mindig rámorog, van mikor egész halkan de van mikor erőteljesen is.
Barátnőmnek a kutyája mindig is egyedüli kutya volt, viszont barátságos emberrel-állattal egyaránt.
Melyk lenne a jobb megoldás, ha a 2 kutya együtt maradna (szerintem kijönni nem fognak, max. elfogja tűrni a nagy a kicsit) vagy pedig az idős kutya maradjon a barátnőm szüleinél ahol eddig élt.
Annyi a negatívum, hogy a barátnőm szüleinek és a kutyának nincs meg a "kapcsolata", adnak neki enni, inni, néha megsimogatják és ennyi.
Az összeszoktatás a megoldás. Ha kettőtöknek nem megy, akkor kérjetek profi segítséget.
(ha nekem előadnád, hogy a kutyámat passzoljam le, akkor mem lenne összeköltözés)
"ha nekem előadnád, hogy a kutyámat passzoljam le, akkor mem lenne összeköltözés"
Meg is érdemled, hogy vénlány maradj.
Attól függ, mikor. Ha a kicsi basztatja egyfolytában, és már 50 milliószor morgott rá, akkor nem a világvége.
Ha ennyire nem megy az osszeszoktatas, beszeljetek egy oktatóval.
Ha a fiatal lép be a privát szférájába és úgy morog, kap oda, az valamennyire jogos, a fiatalnak kell megtanítani, hogy hagyjon teret az öregnek. Ha az öreg odasétál a fiatalhoz és nekimegy, akkor meg az öreget kell tiltani.
Amíg nem viselkednek normálisan, ne hagyjátok őket egyedül (erre jó pl a szobakennel), de szerintem össze fognak szokni, a leírtakból egyáltalán nem az jön ki, hogy veszett az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!