Kinek van angol cocker spánielje?hogyan viselkedik lakásban èn a jövöben Angol cocker spánielt fogok majd tenyèszteni ès nem a pènzèrt hanem mert imádom a kutyákat!
Figyelt kérdés
júl. 11. 20:56
1/4 anonim válasza:
Nekünk kiskoromban volt egy angol cockerünk, nagyon szerettük, igazán aranyos kutya volt:). Kinti benti kutya volt, szóval a lakás dologról nem igazán tudok nyilatkozni.
Viszont, ettől függetlenül, én azt tudom tanácsolni Neked, hogyha igazán szereted a kutyákat, menhelyre menj, hiszen azzal sokkal többet segítesz nekik. Én is menhelyen önkénteskedem azóta. Sokszor nehéz, de jó érzés, hogy ennyit tudok segíteni. Vannak menhelyi kutyáim, imádom őket.
De persze ez csak egy tanács, nem kell megfogadnod, ez az én véleményem:).
2/4 anonim válasza:
Semmiképp nem ajánlom, hogy szaporíts! Így is elég kutya van a menhelyeken, meg az utcákon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!