Dobermann hülyén néz ki logó fülekkel?
Azért kell ivartalanítani, mert a természetben sosem szaporodnának el olyan mértékben, mint ahogy az ember szaporít.
És az ivartalanítás a kutyák érdekében van, a csonkolás meg a felvágós gazdák érdekében.
Farok nélkül azok a kutyák születnek, amelyeket már sok generáció óta csonkolnak.
A farkas, ha farok nélkül születik ,az nyomorék.
A kutyánál szintúgy.
Jézusom oncogito!!!!
Nálad nagyon nagy a sötétség! Állandóan égeted magad! Lefordulok a székről a röhögéstől!!!
Akkor szerinted a medve is nyomorék mert farok nélkül született???
Csak hogy tudd! A medvét nem tenyésztették generációkon keresztül farokvágva!!!!!
,,Azért kell ivartalanítani, mert a természetben sosem szaporodnának el olyan mértékben, mint ahogy az ember szaporít.
És az ivartalanítás a kutyák érdekében van, a csonkolás meg a felvágós gazdák érdekében.,,
Ezt már olvastam vagy ezerszer. UNCSI!
Na és akkor ez nem szerveltávolítás??? Az ember nem valami miatt másít rajta??? NA ???
Lehet, hogy ezerszer olvastad, de láthatóan egyszer sem fogtad fel.
Az ivartalanítás a kutyák érdekében van, a fül és farok csonkolás meg ellenükre, mert csak a gazdának tetszik és joga van hozzá.
Láthatóan nem érted a különbséget, de nem baj, leírom többször.
Hol írtam azt hogy nem értem???
Másold be ide!
A kérdésekre mikor válaszolsz????
A medvének is vágják a farkát generációkon keresztül?
Na mi van nem tudsz válszolni mi? Már te is érzed, hogy nagyon gáz vagy. HÖHÖ!!! :-P
A kutya a farkastól származik és az a farkas, amelyiknek nincs farka, nyomorék.
Én tudok válaszolni, viszont te vagy aki nem érted az okot fül- és farokcsonkolás, valamint az ivartalanítás közötti különbség dolgában.
De itt is befejezem veled, fölösleges a veled való szóváltás, te egy primitív és buta alak vagy.
Többnyire az ilyenek élnek azzal a jogukkal, hogy divatból csonkoljanak egészséges állatot.
De szerencsére egyre többen hagynak fel ezzel a barbár szokással.
Itt is mondhatod tovább a magadét, nem fogok válaszolni, ezentúl már lehetsz győztes -- egymagad.
Akkor meg ne példázz a természettel okos tojás! A természetbe nem csak a farkas tartozik. A természetben rengeteg olyan állat születik amelykinek nincsen farka, és remekül egyensúlyozik!
Na és erre se tudtál válaszolni. De ne is erőlködj. :
,,Na és akkor ez nem szerveltávolítás??? Az ember nem valami miatt másít rajta??? NA ???,,
Tehát az ivartalanítás nem szerv eltávolítás?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!