Amstaff vagy boxer? Melyik és miért?
boxer tul nyalas lóg a nyála... fúj...
amstaff cuki szép édes...
Szia!
Nekem amstaffom van és egy tündér! :)
Imádja az embereket és a kutyákat is. Nagyon gyorsan tanul, és egy igazi mókamester.
Amúgy a boxerhez is kemény kéz kell.
Van egyébként valami konkrét kérdésed is a fajtáról? Mert szívesen válaszolok. :)
Üdv: Fanni
balrog@velvet.hu
Ez az msn címem. Azért írom le ide, mert kettő van, és ezt már nem szoktam használni. :) De most be vagyok lépve.
Én is az am.staff.-ra voksolok :)
Nekünk ÖT van belőle :)
Imádnivaló,gyönyörű és okos kutyák!Bár a mieink közül van nagyon önfejű is! Rendkívül éberek,jó házőrzők,ugyanakkor játékosak,"bújósak"!
Szívesen válaszolok én is még kérdésedre,ha tudok!
Nekem egyik sincs, nem is volt. Viszont a boxerhez itt találsz jó dolgokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__752782-ismere..
Remélem segít!
Első válaszoló: LÁTTÁL TE MÁR BOXERT???!!!!
A boxer nem kimondottan nyálas kutya, éppen annyira nyáladzik mint más fajták! Az amstaff is szuper kutya és a boxer is. Én a boxerre szavazok, de szerintem mindegy melyik fajta mellett döntesz, mind a kettő szuper ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!