Fressnapban van és ha igen mennyibe kerül egy 3cm körüli alumínium szív alakú biléta kutyanévvel és gazdi telefonszámmal gravírozva?
Figyelt kérdés
Sima szürke színű alumínium bilétát vennék, de a petissimon előre kell fizetni a bilétáért, amit nem merek.
Esetleg az is érdekelne, fressnapfon kívül hol lehet még venni kutyabilétát.
(Gravírozni tudom, hogy ajándékboltban csinálnak.)
2024. júl. 1. 08:38
1/3 anonim válasza:
Most hogy pont sziv alaku van-e, nem tudom. Vannak biletak igen es arra lehet ott graviroztatni is.
Talan olyan 4-5 ezer korul van mindennel egyutt.
Amugy meg nyugodtan vedd meg a petissimorol, ha az teszik, az egy teljesen normalis weboldal.
2/3 anonim válasza:
Temun rendeltem 400 Ft-ért. 10 nap alatt megjött. Fressnapf-ban ha jól emlékszem, akkor 1 éve 7ezer Ft volt. Már lekopott. Temusról még nincs véleményem, mert kb 1 hónapja használjuk.
3/3 A kérdező kommentje:
Ajándékboltban vettem, gravírozással együtt 3800.
2024. júl. 2. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!