Hol tudok venni angol springer spániel kölyköt és mikor?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 10:40
2/7 A kérdező kommentje:
Jófogásról? Onnan semmiképpen nem veszek mivel az egyik ismerősöm is vett egy lovat azt egy hét múlva belehalt valamibe. Én egy konkrét tenyésztőre gondoltam ami biztos hogy megbízható.
2024. jún. 20. 10:48
4/7 anonim válasza:
Ha törzskönyvezett kiskutyát szeretnél, akkor beírod google-ba, hogy angol springer spániel kennel.
Spomi kennel 3 napja kirakta a FB oldalára az elérhető kölyköket.
De van az országban több kennel is.
5/7 anonim válasza:
Facebook csoportokba lépj be és ott kérdezd meg ki hol vette. Miért bonyolult ez?
6/7 anonim válasza:
MEOESz-en fent van az összes kennel, vedd fel a kapcsolatot a szimpatikusokkal. És akkor tudsz venni, ha lesz alom nyilván.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még, de a Moon springerst Zamárdiban vagy a Spomi kennelt Budaörsön ajánlom. Gyönyörű kutyáik vannak. De amúgy, ha megnézel egy CACIB vagy valami verseny eredményt, ott többnyire ott van az a 4-5 magyarországi kennel, ami összesen van. A nevükkel aztán megtalálod őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!