Fosást fel lehet vhogy takarítani rendesen a fűről? Felszedtem amennyire tudtam, de nyilván nem tudtam rendesen.
Figyelt kérdés
2024. jún. 16. 11:00
1/17 anonim válasza:
Nem lehet sehogy sem.
Sőt mikor fél méteresre hagyják megnőni a köztereken a füvet és a kutya lazábbat kakil az is felszedhetetlen. Én akkor nem szoktam,konkrétan csak a füvet maszatolom vele,semmi értelme. Fosnál ugyan ez, képtelenség.
Egyszer olvastam hogy ilyenkor vizet kell vinni. Hát jó de 3-4 liter vizzel csak nem sétál senki..
2/17 anonim válasza:
Majd az eső elmossa, rászáll a por, megszárad, lesüti a Nap, majd lekopik magától idővel. Addigis kitartást! :) Ha akarod, kerítsd körbe sárga szalaggal, hogy senki ne lépjen bele ! :)
5/17 anonim válasza:
Örülj neki hogy volt időd lehúzni a nadrágodat.
6/17 anonim válasza:
földet kell rá szórni, hogy ellepje, utána fel lehet szedni lapáttal, elég nagy részét, sőt valamikor teljesen fel lehet
7/17 anonim válasza:
Földet pedig majd visz neked egy fuvaros a fűre.
9/17 anonim válasza:
2 db 2l PET palackot tölts meg vízzel És jó magasról locsold rá!
A folyamatot akár meg is lehet ismételni
10/17 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat-tanácsokat köszönöm szépen!
2024. jún. 16. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!