Lehetséges-e, hogy a szomszéd süldő-korú fekete színű BAN-dogja kb 2 éves korára fehér lett?
Kb. másfél éve fekete színű 'serdülő' ban-dog volt a szomszédban. Nem láttam legalább 1 éve. Mostanában sokat nyüszít, vonít, ugat. Először azt hittem, valami bika-féle állatot (vagy bölényt) tart a szomszéd, olyan brutális hangok jöttak tőle. Később kiderült, hogy ez bizony egy kutya. Ma egész nap 'csinálta a műsort' az állat, én pedig sokat voltam az udvaron- kertben. Egy idő után gondoltam, átlesek, miért csinálhatja ezt az irdatlan neszt. Akkor lepődtem meg, hogy én egy fehér kutyát látok, szintén valami véreb egy disznóól szerű helyen.
Az egy másik kérdés, hogy kénytelen vagyok-e tűrni naphosszat ezt a folyamatos (üveghangú) nyüszítést, és az összes többi brutál hangot, amit produkál (?)
Nem, az egy másik kutya lesz. Valszeg az előzővel vagy történt valami, vagy elkerült a háztól.
A folyamatos nyüszítés ellen a helyi jegyzőnél érdeklődj, vagy állatmentő szervezeteknél. Ha a kutya tartása nem megfelelő, akkor az ellen tenni kell. Pl. nem lehet állandóan láncon.
Köszönöm!!
Ez nem láncon van hanem egy disznó ól jellegű helyen (van az ól rész,.. és van egy kifutója, kb. 2 X 3 méteres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!