Mi lehet a baja a kis tacskó kutyusunknak(5é), ha véletlenszerűen elkezdi nyalogatni a száját és nagyon remeg teljes testében? Elvittük két állatorvoshoz is, hasi Uh, Rtg, Vérkép, Szemészet, minden negatív.
Köszönöm a tippeket.
Időközben kiderült.
Kezdődő porckorongsérv ami a sebész szerint visszafordítható és így 2 hét után beigazolódott. Kapott egy gyógyszerkúrát egy hétik, szedmie kell Mobility t, Omega 3 at és CBD olajat amíg tart a felírt adag. Azért remegett mert nagy fájdalma volt és félt és nem tudta mi történik vele.
Én sajnos így veszítettem el a kutyusomat a múlt hónapban...
Keverék volt és azt hittem nem éri el, de mivel a génjeiben volt tacskó, így megállíthatatlan volt a folyamat. Ráadásul, az orvos szerint a legritkább fajta, mikor azonnal lerobban... El kellett altatnunk, mert a műtét sem segített volna rajta.
Sajnálom!
Nem tudom mi lesz vele most éppen jól van. Mindig is vigyáztunk rá nem lépcsőzött de genetikusan az átlagnâl hosszabb sajnos. Megpróbálunk megtenni érte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!