Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyam nem reagal a gyogysze...

A kutyam nem reagal a gyogyszerre amit kapott (A betegseg egyszerubb neve: szivbillentyu elfajulas) mit kene tennem? Mi valt be nektek?

Figyelt kérdés
jún. 15. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen jó döntés a mihamarabbi állatorvossal történő konzultáció. Kétes esetben másodvéleményt kérni mástól.
jún. 15. 01:14
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Mióta kapja ezt a gyógyszert és mit kap?
jún. 15. 01:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Multheten edesanyamek egesz heten az allatorvost jartak vele. Most jelenleg 1 hete kap egy gyogyszert sajnos nem tudom a nevet de ez a masodik gyogyszer amit a doki felirt. Mert az elsotol csak meggyorsabban vert a szive a kutyanak. Kap meg vizhajtot is hogy nehogy valami vizesedjen
jún. 15. 04:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Azert irok ide mert mar edesanyam sem tudja mit csinaljon. En gondoltam a cbd olajra nem tudom az segit e. Sajnos mikor ez eszembe jutott delutan mar nem lehetett elerni az orvost
jún. 15. 04:14
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
A gyakorin erre nem kapsz szakértői választ.
jún. 15. 06:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy szervi elváltozást sem olajjal, sem más házi varázslással nem lehet meggyógyítani.

Marad az orvos, aki megkeresi a kutyánál legjobban működő gyógyszert, amivel fenntartható állapotot ér el.

jún. 15. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
5 vagyok. Vagy beszélsz több állatorvossal Vagy az aktuálisnak hagyod, hogy megtalálja a jó gyógyszert, de itt gyakorin max elvétve lesz orvos, max kutya tartók és kedvelők írnak nulla tudással, nem, az nagyjából semmi, hogy ha 1x volt ilyen beteg kutyája.
jún. 15. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen a valaszokat
jún. 15. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ha ez sem használ szólni kell a dokinak. Ha nem igazán tudja mi legyen, akkor másik orvost keresni.

Ezek a gyógyszereket nem tudod csak úgy megrendelni,na meg attól,hogy xyz kutyának bejött nem bizos,hogy tiédnek is befog.

De nem tudnád megrendelni.

Azért egy szív probléma nem olyan dolog,hogy majd netről találsz rá gyógyszert.

jún. 16. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!