Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Medrol gyógyszeres kezelés a...

Medrol gyógyszeres kezelés a fájdalom miatt?

Figyelt kérdés

Kutyámnak gerincsérve van, nagyon összeesett pár nap alatt.

Bevittünk, kaptunk rá gyógyszert.

Elején úgy látszott, hogy tényleg hatott gyógyszert, de aztán 3 nap múlva újra fájdalmai lettek. Sokkal rosszabb lett mint előtte, már semmit nem eszik.

Már csak az altatáson gondolkodok, nem akarok így hagyni szenvedni...

Medrol tudtommal nagyon erős szteroidos gyulladáscsökkentő.

jún. 14. 04:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem műtötték meg?
jún. 14. 05:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem találtak semmit a vizsgálaton, csak röntgenen láttak valamit a csigolyán.

Már 8 éves a kutya.

Orvos azt mondta, hogy ha műteni kell, akkor nagyon drága lesz és nem biztos hogy megoldja a problémát. Hosszú a felépitési idő, és nem biztos enni fog…

jún. 14. 06:55
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Igen, az egy szetoid, amúgy humán felhasználásra adják első sorban, én is szedtem, amúgy xart se ért. Egy sérven meg főleg nem fog segíteni, az fizikális probléma nem gyulladás. Fájdalomcsillapítás kell neki.

Kérjetek véleményt egy másik orvostól. A 8 év az már valóban kornak számít egy kutyánál, de azért még nem a világ vége. Talán injekciók még rendbehozhatják. Egy próbát megér. Adjatok neki vitamin pasztát, nehogy az ásványianyag hiány miatt zuhanjon össze a szervezete.

jún. 14. 07:21
 4/6 A kérdező kommentje:

reggel elbúcsúzott tőlünk.

fájdalomcsillapító is volt, valami más baja volt neki, hogy ilyen hamar összeesett...

jún. 14. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
# Szegényke! :( Sajnálom, részvétem!
jún. 14. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:

5# köszönöm!

Utána néztem, és szerintem mája nem működhetett, és mérgezésben belehalt.

jún. 15. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!