Hány évig él egy yorki (személyes tapasztalat érdekelne)?
Figyelt kérdés
jún. 9. 17:03
1/13 anonim válasza:
Hát még nem tapasztaltam meg de ez egyértelmű hogy egy new yorki addig él mint egy budapesti, mert minden ember majdnem ugyan addig él
2/13 anonim válasza:
A miénk yorki szuka volt, 17 évet és 8 hónapot élt meg,szinte napra pontosan. Múlt karácsonykor aludt el végleg.
4/13 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm szépen a választ!
Akkor Ti nagyon szerencsések vagytok. 💗 Hány kilós volt?
Az enyém 14 évig élt és 2,2kg.
Tájékozódom, főleg a méret miatt, mert az biztos hogy újból yorkit szeretnék.
jún. 9. 18:11
5/13 A kérdező kommentje:
3-as a Tiéd hány kilós volt?
jún. 9. 18:11
6/13 anonim válasza:
Kb 2,5 és 2,8 között volt általában. Nagyon szerettem, pedig néha egy kis boszorkaként viselkedett.
Már nem lesz több kutya,három volt, ő volt az utolsó.Megsirattam nagyon..
7/13 anonim válasza:
Enyém másfél.
Igaz mi nem jól tartottunk. Így utólag...
Egy sertéstelepen kint, láncon (futó huzal is volt, hogy tudjon fel -alá futni) tartottunk, hogy őrizze a telepet.
Végül tüdőgyulladás vitte el.
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:(
Én is nagyon megsirattam. Nekem az első kutyám volt. A legjobb kiskutya.
De szeretnék még vidámságot a házba.
jún. 9. 18:26
9/13 anonim válasza:
Nekem nem volt, csak barátoméknak. Az övék 15,5 évet élt. Igaz, ők elaltatták mert szegény kutya már menni sem tudott.
10/13 anonim válasza:
Ilyen kicsi kutya milyen láncon volt? Oké hogy futó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!