Megváltozott a kutyám viselkedése felnőtt korára?
Mikor kölyök volt, összevissza MINDENKIT nyalogatott! Idegenekhez is simán odament simogatásért.
Most, hogy egy éves múlt, olyan furcsa. Persze még mindig odamegy, de csak megszagolja, és arrébb megy (velünk kapcsolatban semmi változás), nem úgy, mint régen. Illetve ami feltűnő, hogy ha idegen jön, nagyon felméri, nem megy csak úgy oda.
Például:
Ma jött egy ismerősöm. (Sajnos nem a legszentebb ember.)
És megugatta! Soha, soha nem csinált ilyet. És elém állt. Én úgy vettem észre, mintha védeni akarna. Vagy lehet, csak beképzelem?
Ez az egész azért van, mert elkezdett felnőtté válni?
Felnőtt. Megkomolyodott. Már dolgoznak az ösztőnei, ami azt súgjak, hogy a falkatársat és a területet meg kell védeni. Mi ezen a fura?
Ha ilyen nyalifali kutyát akartál, akkor inkább vm kistestű ölebet kellett volna szerezned...
#3 Még nem találkoztak.
#4 Miért kell egyből ilyen lekezelően beszélned? Kérdést tettem fel, mert ő az első kutyám. És igen, fura volt, mert nem csinálta előtte, de leírások szerint felnőtt, megkomolyodott. Ennyit szerettem volna hallani.
És köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!