Kutyasétáltatás, kutyaszitter app, weboldal?
Szeretem a kutyákat, 15 évig gazdája is voltam egy tacsinak, aki teljesen a család része lett hamar. De sajnos ő távozott két éve. Nem szeretnék most kutyát, nem tudom a napi rendembe illeszteni. Viszont régóta gondolkodom rajta hogy kutyaszitter legyek, pl egy hétvégi időszakra ha valaki elutazik akkor vigyáznék a kutyájukra, illetve a környéken talán sétáltatást is vállalnék. Melyik a legjobb aplikáció vagy weboldal ahol lehetek hirdető?
Van tapasztalatotok ilyen "munkakörben"? Akár negatív akár pozitív. Megosztanátok?
Köszönöm!
Próbálj facebook csoportban nézelődni, hirdetni magadat, kutyaszitter, kutyás munkák stb.
Ami mostanában megy hirdetésekben az a petwisecare, ott viszont fizetned kell (30ezret ha jól emlékszem), csinálni egy online tanfolyamot és aztán hirdetheted magad kutyaszitterként. Én ezekről tudok. Vagy a környéken kiraksz hirdetőlapokat magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!