Airedale-Terrier és Drótszőrű-Magyar-Vizsla keverékeket szzoktak tenyészteni Magyarországon? És ha igen hol találhatnék?
Figyelt kérdés
Nagybátyámnak amikor kicsi voltam volt egy emilyen fekete keveréke.
És mivel a család mostani kutyája sajnos tapossa az öregség útjának végét egyetértettünk a családdal hogy ideje lenne beszerezni egy kölyköt.
Én nagyon szerettem azt a kutyát de sajnos ő már elhunyt évekkel ezelőtt de nagyon szeretnék egy "klón"-t beszerezni.
jún. 3. 20:49
1/3 anonim válasza:
Alapvető hiba, ha "klónt" keresel, a kutyáknak is van egyéniségük, szinte kizárt, hogy "klónja" legyen.
Az sem jellemző, hogy szándékosan pároztatnak két különböző fajtát, vagy fajta jellegű kutyát, "badászbaleset" eredménye lehetett, hisz mindkét fajta viszonylag ritka (a drótos magyar vizsla is).
Nagyon sok keverék kutya is születik, de arra szűkiteni a keresést, hogy milyen ősei vannak, voltak, szinte értelmetlen.
3/3 A kérdező kommentje:
Majd nagybátyámtól holnap talán kérek róla egyet ha van neki.
okt. 1. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!