Megpuszilt a kutyám, rá másnapra folyamatosan megy a hasam, mit kaphattam el?
Bármit. A kutya mindent is összenyal, az is lehet, hogy nem vírus vagy ilyesmi, csak valami növényi vagy állati maradvány, amire rosszul reagálsz.
Pótold a folyadékot és a sót, kímélő étrend pár napig, esetleg aktív szén (de csak, ha nem szedsz semmilyen gyógyszert, mert annak a felszívódását is gátolja!), legközelebb pedig ne hagyd hogy megnyalja a szád, és moss alaposan kezet, ha ott megnyal. Értem én, hogy családtag meg minden, de azért, az saját egészségedre is figyelj oda.
Lehet, hogy előtte (pl.) egy másik kutya hatsóját nyalta. Ki ne látott volna még ilyet. Ebből következik, lehet akár pszichés okra visszavezethető hasmenésed, főleg, hogy a kérdés Felmerült.
Szerintem amúgy semmi bajod nem lesz remélhetően. Jobbulást
Miért gondolod, hogy a kutyától kaptad el? Nem lehet véletlen egybeesés?
Amúgy meg ha nagyon rosszul érzed magad, menj el orvoshoz.
kb 0 az esélye,hogy ettől megy a hasad.
Kutyákkal foglalkozok illetve 20 éve vannak nekem is kutyáim, én nem szoktam engedni,de ohatatlan,hogy véletlen szájon ne nyaljon egy kutya.. Sose volt semmi bajom tőle.
Ha esetleg kalicivírusos csöviszart szaglászott előtte, innen jött hogy esetleg az jött rám.
Mert a kutyák nem betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!