Céges kutyások! A nagy kombi oltás áfáját is el lehet számolni? Hol találok erről infókat?
Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozó vagyok, így a kutyám "telephely őrzésére" van alkalmazva.
Bizonyos állatorvosok ellátásokat, kutyatápot stb. el tudom számolni a könyvelő, de nem vagyunk abban otthon, hogy ebbe mi is tartozik.
Esedékes az évi veszettségi oltás, de inkább a nagy kombit adatnám be neki (egy éve van itt, előző helyen csak rabisint kapott). Erről is érdemes számlát kérni, vagy ezt nem lehet költségként leírni?
2024. jún. 3. 08:41
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok profi könyvelő, csak konyítok hozzá valamit, de szerintem ha a kutya tápját el tudtad számolni költségként, akkor az oltását is el tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!