Akarod mondani kitisztítani. Úgy vélem, hogy nem vagy alkalmas a felelős állattartásra, és vajmi kevés fogalmad lehet a kutyákról, meg sok más dologról is. Kérlek kíméld meg a leendő kutyádat ettől a szenvedéstől. Ha kutyát szeretnél, akkor tájékozódj minden ezzel kapcsolatos dologgal.
máj. 30. 22:06
2/9 anonim válasza:
#1: ezért írta ki, hogy tájékozódjon. Te egy eltévesztett szinonimából meg tudod mondani, hogy valaki nem alkalmas az állattartásra? De jó.
máj. 30. 23:00
3/9 anonim válasza:
#2 Nem, nem eltévesztett szinonimákon van a hangsúly.
máj. 31. 05:37
4/9 anonim válasza:
Vannak különböző fültisztító oldatok, azokat is használhatod. Nyomsz belőle a kutyus fülébe, nem is feltétlenül kell belenyúlni, mert kirázza magának, amit felold a csepp.
Egyébként az állatorvos vagy a tenyésztő szerintem nagyon szívesen elmagyarázza majd a technikát, hogy pl. hogy kell megfogni a fültövet, mikor mégis érdemes kicsit “bedolgozni” a cseppeket.
Nekem az új kiskutyánk fülét sajnos mióta itt van rendszeresen tisztítani kell, előtte nem volt kutyánk, nem nehéz belejönni. Én egy vattakoronggal szoktam áttörölni a fülkagylót cseppentés után, de csak addig szabad belenyúlni a fülbe, amíg látható a rész, amit tisztítasz.
máj. 31. 07:31
5/9 anonim válasza:
Például Otodine oldattal. Fontos, hogy fülpálcikával sosem nyúlunk a kutya fülébe!
máj. 31. 07:46
6/9 anonim válasza:
Vattára öntesz egy pici fültisztító oldatot és kitörlöd,ne nyúlj be nagyon. egy fül egy vatta.
Bele locsolni,meg fültisztító pálcikával ne nyúlj bele.
máj. 31. 10:51
7/9 anonim válasza:
Az 1-es válaszon tíz perce röhögök, zseniális. :D
De várjunk...
Lehet, nem is iróniának szánta? ....
máj. 31. 12:46
8/9 anonim válasza:
Állatfelszerelés üzletben vagy állatorvosi rendelőkben lehet vásárolni kutyák füléhez való tisztító szert, amit célszerű vattára vagy vattakorongra permetezni/csepegtetni, és azzal óvatosan finom mozdulatokkal tisztítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!