Kutyások! tudnátok tanácsot adni?
Ha kölyök még fog változni.
Én kutyám is ilyen volt.
Bár már 4,5 éves de azért van hogy 20 perc után kakil,ha meg felmegyünk az erdőbe egy kis körre ami 40 perc, képes csak haza felé kakálni :D
Viszont ha felnőtt akkor nem nagyon tudsz ezzel mit kezdeni,talán egyszer csak elhagyja, esetleg érdemes ebéd szünetnél megfuttatni kicsit,mozgástól jobban beindula bélmozgás hátha.
Nekem 3 éves kutyám van, de még most is sok minden eltereli a figyelmét...
Kétszer eszik még? Ha igen, esetleg hagyd el a reggeli etetést, csak este egyen és akkor esetleg reggel kikakilja magát. Csak egy ötlet.
Érdekli alatt mit értesz? Mert nem mindegy, hogy kizökken és ez esetleg félelemmel társul és ezáltal nem érzi magát biztonságban így nem is komfortos vagy inkább "elkajláskodja" menne mindenfelé tehát nem feszült.
Ha az első sajnos szokott olyan lenni hogy 1-2 év körül előjönnek random félelmek ha ezeket rendbe teszed akkor megoldódik a probléma. Csak rá kell jönni mi okozza ez talán a nehezebb (pl autó zaj, motor, gyerekek stb).
Ha a második akkor viszont a folyamatos kontroll alatt tartással segíthetsz ezen.
Ha semmi nem használ én lehet megkérdeznék egy dokit nehogy neurotikus dolog legyen mögötte
Rengeteg dolog lehet nem akarlak ijesztegetni nem vagyok orvos, de akár egy idegrendszeri zavartól kezdve egy tumorig bármi lehet én ezért javaslom a dokit, hogy ezek ki legyenek zárva. (Volt olyan hogy egy labinal pl azzal kezdődött egy epilepsziás betegség, hogy elkezdte bambulni az autók fényét ahogy visszaverődőtt a szoba falán).
A szeme is rendben van? Bár elég fiatal, de fura ez a megáll tárgyak előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!