Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a 4 honapos...

Mi lehet a baja a 4 honapos kutyamnak? Ha lehet minel elobb valaszoljatok!

Figyelt kérdés
Ma egesz nap nem evett, tegnap is csak alig. Nem jatszik, csak fekszik es nagyon rosszul van. Nagyon aggodom erte.
2010. okt. 29. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Na lássuk csak. Minek is lehetnek ezek a tünetei... Á megvan! a betegségnek!

Majd az orvos diagnosztizálja, és megmondja mivel kell kezelni. Mi nem vagyunk orvosok, de ha azok lennénk, akkor sem tudnánk távgyógyítani.

Vidd el orvoshoz, mert hétvégén bonyolultabb, s drágább is sokszor.

2010. okt. 29. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
vidd azonnal orvoshoz. már tegnap kellett volna... felelőtlen vagy.
2010. okt. 29. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megvannak a kötelező oltásai? Tuti, hogy valami nem stimmel, és igen: állatorvos sürgősen. Lehet kullancs, lehet akármilyen oltás hiánya. Mi nem tudjuk meggyógyítani.Remélem,a doki igen.
2010. okt. 29. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a következő tünetei: hányás, hasmenés, akkor parvo. Nagyon nehéz kezelni azt az állatot, amelyik már elkapta, nem sok az esélye... Persze ez csak az egyik leggyakoribb betegség, de lehet sok más is. Én már hívnám az orvost! Illetve én már hívtam volna.
2010. okt. 29. 17:15
 5/7 anonim válasza:

Egy órája tetted fel a kérdésed. Remélem, a válaszom nem talál otthon. Már az orvosnál vagytok, ugye?

HajDoktor

2010. okt. 29. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán : ORVOS
2010. okt. 29. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Mar reg orvoshoz vittm volna, de falun lakunk es nincs a falunkban allatorvos.
2010. okt. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!