Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vérvétel eredménye?

Vérvétel eredménye?

Figyelt kérdés
A kutyámat ma viszem először vérvételre. Egy másik településre kell vinnem. A vérvétel mennyibe kerül kb, és mikorra lesz meg az eredmény?
máj. 28. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Kb annyiba és akkorra meglesz.

Sajnos ennyi alapján nem lehet válaszolni. Attól függ, milyen vizsgálatokat írnak elő és milyen a felszerelése a rendelőnek. Ha a rendelő meg tudja csinálni, akkor sok vizsgálat azonnal megvan. Ha el kell vinni külső laborba, az pár nap szokott lenni. Az ár az rendelő és laborfüggő.

máj. 28. 07:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen vizsgálatot nem írtak elő. A kutyám 15 éves, beteg, tegnap felhívtam az állatorvost, és ö vérvetelre atirányított egy másk települre, mert csak az ottaninak van helyen laborja. A kutyám állatorvosa konkrétan nem mondta hogy miket nézessek meg a vérből, de délután meg hozzá kell vinnem a kutyámat.
máj. 28. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Sokmindentől függ.

Nekem tavaly 2x idén egyszer kellett. Függ az ára attól is, hogy mire vizsgálják. Van olyan rendelő,ahol negyedórán belül van eredmény, mert van erre eszköz, nem kell tovább küldeniük a vért. Illetve vannak összetettebb vizsgálatok, amik időben és árban is eltérnek.

Nekem 15000 körül volt az első kettő. Megvárhattam az eredményt, helyi jól felszerelt rendelő vidéken. A másik az összetettebb vizsgálat volt. Másnapra volt eredmény, telefonon beszéltünk és emailben átküldték az eredményt. Ott ha jól emlékszem majdnem a duplája volt. De igazából ebben sem vagyok biztos, mert hétvége volt, ügyeleten történt, megyeszékhelyen, állatkórházban. Ott fizetni kellett ügyeleti díjat, meg más egyebet is.

máj. 28. 07:30
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Azt ugye mondták, hogy előtte x ideig nem ehet-ihat semmit?
máj. 28. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

4x voltunk kulonbozo okok miatt .

10.000-47.000ft ig mindenfele összeget fizettem . Masnapra altalaban volt eredmeny.

máj. 28. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk teljes vérképet 18 ezerért csinálnak. Megyeszékhely, szerintem a többi állatorvosnak is ilyen árai vannak helyileg. De nyilván nem mindegy, hogy pontosan mit is néz az állatorvos, de egy általános, teljes vérkép már ekörül mozog, szóval ha egy extrább, összetett dologról van szó, akkor nyilván lehet ez drágább is.
máj. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!