Vérvétel eredménye?
Kb annyiba és akkorra meglesz.
Sajnos ennyi alapján nem lehet válaszolni. Attól függ, milyen vizsgálatokat írnak elő és milyen a felszerelése a rendelőnek. Ha a rendelő meg tudja csinálni, akkor sok vizsgálat azonnal megvan. Ha el kell vinni külső laborba, az pár nap szokott lenni. Az ár az rendelő és laborfüggő.
Sokmindentől függ.
Nekem tavaly 2x idén egyszer kellett. Függ az ára attól is, hogy mire vizsgálják. Van olyan rendelő,ahol negyedórán belül van eredmény, mert van erre eszköz, nem kell tovább küldeniük a vért. Illetve vannak összetettebb vizsgálatok, amik időben és árban is eltérnek.
Nekem 15000 körül volt az első kettő. Megvárhattam az eredményt, helyi jól felszerelt rendelő vidéken. A másik az összetettebb vizsgálat volt. Másnapra volt eredmény, telefonon beszéltünk és emailben átküldték az eredményt. Ott ha jól emlékszem majdnem a duplája volt. De igazából ebben sem vagyok biztos, mert hétvége volt, ügyeleten történt, megyeszékhelyen, állatkórházban. Ott fizetni kellett ügyeleti díjat, meg más egyebet is.
4x voltunk kulonbozo okok miatt .
10.000-47.000ft ig mindenfele összeget fizettem . Masnapra altalaban volt eredmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!