Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg feláldozza magát a...

Anóca kérdése:

Tényleg feláldozza magát a kutya a gazdájáért?

Figyelt kérdés
Ez egy elterjedt vélemény, eközben az enyém arra nem képes, hogy a zuhogó esőben szaladjon velem, hogy hazaérjünk. Elkapott minket séta közben egy zivatar, jégesővel. Vártunk egy darabig egy eresz alatt,aztán amikor gyengült, hívtam, hogy fussunk haza. Nagyon vonakodva jött, már szinte ordibálni kellett, és tuti, hogyha akárki kiszólt volna neki, hogy menjen be, akárhova, akkor gondolkodás nélkül bement volna, tekintet nélkül arra, hogy én meg hívom magam után. :/ azért ez eléggé csalódás. Azt hittem, a sok-sok év és foglalkozás, suli és napi séta után a kötődése nagyobb.

2024. máj. 17. 18:24
1 2
 11/11 Tatyó ***** válasza:
75%
Ja, és az esetedből ne vonjál le következtetést, mert a kutyák köztudottan rettegnek a villámtól, ez felül is írhatja a szándékaikat érthetően.
2024. jún. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!