Jó lenne egy ivaros fiú mellé egy ivartalanított lány kutya?
Fogadok bármibe, hogy Te fiú vagy.
Kislánykutya a menhelyről, kiivartalanítani, hogy a kedvencnek legyen kit dugni.Nem szereted te az állatokat.
mért szerintem tök poén lenne ha hozna a kedvencének egy társat, akivel elvan és meg is tudja dugni
csak hülyéskedtem
2. te még azt se tudod, hogy csak akkor dugja meg, hogyha tüzel? amúgy magasról lesz@rja a nőstényt ha nem tüzel, nem hogy megdugja
előző vagyok
19 25-ös
előfordulhat, de nálunk most is mint mindig fiú kutyák voltak és hogyha nincsenek egy súlycsoportba, akkor pár gesztussal lerendezik a dominancia harcot, de minden eset más
nekem 2 tacskóm van egy standard fajtatiszta és egy keverék hosszú szőrű, a keverék tűnik erősebbnek, nincs is kiöregedve mint a másik
de mégis mindig elszalad az öreg közeléből, egyszer megkapta az öreg a fiatalt, és azóta sem megy a közelébe, az övé az udvaron egy kis rész, oda nem nagyon megy az öreg, a fiatal pedig nem hagyja el azt a helyet.
szerintem minden esetben lerendezik a kutyák, hagyni kell, kivéve ha nagyon vérre megy a harc, akkor a hozott kutyát vissza kell adni
Nekem is két kutyám van, és a fiú lett ivartalanítva. Igaz, hogy a feleségem parancsára. De hát ő nő!
Te meg szakértő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!