A kutyusomnak lehet baja?
Lehet sajnos! Allitolag van most valami ujabb parvo, ami oltott kutyaknak is veszelyes, mert mutalodott a virus :(
Mi egyelore megusztuk, de egy baratom kutyusa elkapta nem olyan reg, viszont felgyogyult belole hala a jo egnek.
Nálunk is ugyanez volt a helyzet
Mi is tanyán lakunk
Nekem volt 5 kutyám, mindenük megvan az összes oltás, chip, ivartalanítva vannak (mielőtt valaki megint szétszedne minek ennyi kutya ?!)
Az egyik kutyám rosszul lett, 2 és fél éves volt
Szaladtam vele az állatorvoshoz, az orvos azt mondta hogy biztos hogy nem parvós .. könyörögtem neki hogy csináljon egy tesztet, mert nem akart vele semmit csinálni azt mondta össze evett valamit
Pozitív lett a teszt, kapott 4 szurit és az ellenszérumot elvileg
ivott egész nap a kutya, egész éjjel ivott és nem is jött ki belőle semmi, bent maradt a folyadék, másnap reggelre meghalt.
Felhívtam az orvost akitől megkérdeztem hogy miért nem rakta infúzióra a kutyát amikor olvastam hogy azt kellett volna tegye.. azt mondta, hogy ivott és azért nem látta szükségesnek
Amióta itt hagyott az én kis drágám azóta a szívemből kitéptek egy darabot🖤
Bármit látsz a kutyádon, azonnal vidd az állatorvoshoz!!! Hidd el hogy ezen végigmentünk és nagyon nagyon rossz volt!!
Az összes kutya elkapta itt nálam, pedig tényleg minden oltásuk megvan de azt mondta az orvos hogy mutálódott nagyon sokat ez a vírus …
de ők jól vannak, rendszeresen jártam velük az állatorvoshoz, pozitív lett a tesztjük, de viszont ettek úgy ahogy, meg ők nem voltak annyira rosszul mint az én drágám 🖤🕊️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!