Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Tervueren vagy a Groenendael...

A Tervueren vagy a Groenendael belga juhász jobb munkakutya?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 21:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert a malit már láttam dolgozni, tetszett a munkája, de a tervuerent és a Groenendaelt még nám láttam munkában. Azoktól szerettem volna kérdezni akik olyan kutyaiskolában is jártak ahol voltak ezek a fajták. Ahova én jártam a kutyámmal őrző-védőzni ott a belga juhászok közül csak malinois volt. Lehet, hogy malim lesz, de ha mégse akkor a ez a 2 fajta közül szeretnék választani. Én nem csak azt mondom, hogy értek hozzájuk hanem így is van és sok kutyás is mondja, hogy milyen jó vok a kutyázásban, sokan irigyelnek. Sok kutyával volt már dolgom és mindegyiket megtudtam nevelni még a nagyon problémásakat is. Aki nem ismer az ne szóljon be!
2010. okt. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!