Lagotto vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnek jövő telen venni egy lagottot családi kutyának de mellette agilityre. Lenne pár kérdésem .
1, Mennyire családi kutya?
2, Ha reggel lemozgatom akkor napközben fog ásni ?
3, Másik fiatal (hamarosan 4 eves) kutya melle ajánlott?
4, Ajánljátok ezt a fajtát, Ha napi szintem mozgatnam fizikailag es mentálisan is, hétvégente vinnem kirándulni nyaron meg úszni es inkabb kinti kutya lenne de az előszobába bejohetne? Éjszakára nem hagynám kint de napközben ameg en nem vagyok otthon addig neki otthon kene lennie egy olyan helyen ahol van homokozó asasra, vagy játék, kutya ház, víz, lickimat. Mennyire nekem való a Lagotto?
ápr. 24. 21:33
11/11 anonim válasza:
Az előszobáig mehet be a kutya, ezen mi a családi? Az, hogy majd a gyerekek nyúzhatják, ha akarják?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!