Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálta?

Miért csinálta?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos staffym.Aki nem mellesleg kislány.Hozzá teszem én is lány vagyok😂😂 épp kb 2 perccel ezelőtt történt,hogy rám mászott,bele nyalt a fülembe,begörnyedt,és előre hátra ringatózott rajtam.Szerintem tudjátok miről bészelek.Hiába toltam el,ugyan úgy rám mászott😂😂 elgondolkodtam rajta,hogy esetleg leszbikus lány kutya? Mert van ilyen az állatvilágban.
ápr. 23. 20:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
12%

Azért azok a válaszolók, akik azt hitték most megírták a tutit, is megérnének egy misét.

A hágás NEM dominancia, a falkaelméletet is el lehetne már felejteni régen.

A hágás lehet izgatottság, szorongás, figyelemfelkeltés,stressz és hormonális, és igen "maszturbáció" is létezik serdülő kutyáknál.

4 hetes kölyköknél is megfigyelhető a hágás. Azok is dominálnak?

ápr. 24. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 érdekes mód csak és kizárólag problémás kutya - gazda kapcsolat esetén láttam kutyát embert hágni... 5 kutyám volt eddig, serdülő ivaros kanok is és soha egyik sem akart semmit, vagy senkit meghágni. Ismerősöm neveletlen tacskója ellenben bepróbálkozott minden vendégnél a láb hágással.
ápr. 24. 19:42
 23/26 A kérdező kommentje:
23.te minden kutyat ismersz?😃
ápr. 24. 20:25
 24/26 anonim ***** válasza:
66%

Kutyás szakmában dolgozok így van rá látásom, ahol probléma van a rangsorral ott próbálkozik a kutya az ember hágásával.

Nekem kan kutyám van terrier is, soha eszébe nem jutott hágni,sem engem sem mást a családból sem vendégeinket. Fiatalként sem.

Kutyák nem maszturbálnak :D ha tolja a macit az is leginkább mozgás,foglalkozás hiány levezeti a stresszt,ami nem túl egészséges,mert túlzott tesztoszteron miatt ciszta vagy rák alakulhat ki.

ápr. 24. 21:59
 25/26 A kérdező kommentje:
Mivel van cicank is,es a cica megint tuzel(kb 2 honappal ezelott tuzelt) igy valoszinu a kutya is fog megint tuzelni.Nem szokta egyebkent nekem csinalni,hogy ram maszik,de amikor tuzelt,akkor viszont a labamat hagta meg.Erdekes,mert szakemberek szerint meg szoktak a kutyak maszturbalni😃 olyankor is "onkielegit" amikor epp a "noiesseget" nyalogatja.Lehet,hogy kutyas szakmaban dolgozol,de viszont ez is olyan,hogy mondhatja nekem valaki,hogy fogorvos..meg nem biztos,hogy jo orvos😃
ápr. 24. 22:24
 26/26 A kérdező kommentje:
Mindegy,koszonom azert a velemenyeket😄nem hagyjuk neki,hogy ezt csinalja.Senkit sem dominalhat le...eleg nagy baj lenne.En tenyleg azt hittem azert csinalja,mert maszturbal🤷🏽‍♀️ Vagy is,hogy eleg sok oka lehet...mindenesetre ezt nem hagyjuk neki.Tudnia kell,hol a helye.
ápr. 25. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!