Melyik hírdető a legszimpatikusabb szerintetek?
Tudom, hogy nincs kennelszámuk, de az biztos, hogy nem szaporítók. Véleményem szerint nem minden ember azért adja 30ezerért a kutyáját, mert keresni akar vele, lehet, hogy nemtudja vagy nemakarja megtartani és ezért ennyi az ára. Az expressz is televan fatatiszta kutyusokkal, na jó van sok keverék is, de vannak szépszámmal fajtatiszta kutyusok, sajnos ne havanese... Az ingyen vagy ajándékba elvihető rovatról írtam az imént. Szóval mik a vélemények?
Az első és az utolsó elég hitelesen nyomja, a kölykök is helyesek.
Én azt tanácsolom, hogy egyeztess le időpontot az általad szimpatikusnak talált hirdetővel. Akkor ott majd kiderül, hogy milyen körülmények között tarja a kutyusait, megnézheted a szülők törzskönyvét és eü papírjait illetve a kicsikét is. És akkor majd eldöntheted, hogy tényleg hozol e onnan kiskutyát. Ha meg valami bűzlik vagy gyanus, akkor megköszönöd, hogy ott lehettél és távozol.
Kedves kérdező,
Egy "igazi" tenyésztő a kutyáit 100 ezer forint alatt nem adja oda senkinek, és nem azért mert keresni akar rajta.
Hanem, mert neki sincs ingyen a fedeztetés,orvosi költségek,tápok stb. Ha csak egyszerűen kedvencet szeretnél, aki beszínezi a szürke hétköznapjaidat,akkor menhelyről hozz haza egy kutyát. A 30 ezer forintot - amit a kutya megvásárlására fordítottál volna - költsd el a kutya felszereléseire, tápjára. Rögtön több embert boldoggá teszel magad körül, a kutyáról nem is beszélve.
Mutatok neked párat, hátha kedvet kapsz hozzá.
Őt például oltás árában el lehet vinni, 3500 Ft.
Ő pedig imádja ha szeretgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!