A kutyások hogy nem látnak alap szitukat?
Összegyültek kiskutyákkal egy társaság. Beszelgetés van. Több kicsi teniszlabda. De csak az egyiket dobálják. Egy kisebb es egy nagyobb kutya rohangál érte kispályán.
Mindig a nagyobb győz" a kicai soha nem tud labdát visszavinni. A nagy le is terentette már a kicsit. Azota a kicsi ha el is éri a labdát otthagyja a nagynak mégis..
A nagyra egyszer rá lett szólva hogy ne "harapja lökdösse" a kicsit. Es hagyta a nagy a kicsit ezután hogy vigye a labdát. De ettol függetlenul a kisebb kutya mégis otthagyta a fűben es nem viszi ő a labdadobóhoz.
A gazdik beszelgetnek nevetnek.
Több labda van a dobónál.
De estébe nem jutna mindkét ebnek dobálni. Hagyja hogy 1 labdán "marakodjanak", aztán az se tűnik neki fel hogy a kicsi soha nem meri visszavinni.
Hogy lehetnek ennyire vakok egyesek? Vagy nem érdeklik a kutyák a gazdikat?
Más kutyák játszanak a más labdákkal is mellettük. Nem verseny van köztük, csak a labdát elkapi visszavinni élmény.
Ha a kicsinek is dobálna akkor az nem üresben futkorászna oda vissza szegényke az biztos.
Ez sajnos sosem a kutyákról szól.
Csak a gazdik tudjanak pofázni.
De ha nem is a kutyákrol szol, de a dpbálonak hgy nem tűnik szembe hogy csak az egyik kutyáé mindog a labda, a másik meg csak szaladgál odavissza "üresben" végig?
Az orra előtt a szeme láttára. De nem látja.
Döbbenet.
Én sem örültem mikor egy ismerőssel sétálni mentünk a vízpartra, és az ő kétszer nagyobb kutyája rendes rávetette magát a labdára,botra, az enyém nem tudott érvényesülni hiába dobtam el kettőt, indult az enyém felé aki otthagyta a labdát,botot.
Én kutyám ennyire elnyomna egy másikat akkor rászólnék,de minimum,hogy kicsit megkötöm,hogy a másik kutya érvényesüljön. ismerősnél ez szóba sem jött,jajj haggyad már neki is,hogy kihozza a botot.
Nagy fegyelmezés volt,de már belefáradtam,hogy mindenbe beszólok. Pont ezért inkább szeretek egyedül sétálni a kutyáimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!