3 hete hoztunk egy kiskutyát, aki kb 4 hónapos már, viszont ugat a családból azota is még 2 embert. Nem engedi őket közel, elszalad és egyre jobban ugatja őket pedig nem csinálnak semmit vele. Mit csináljunk?
Nekem a munkahelyemen a nagyfőnök kutyájával volt hasonló a kapcsolatom. Mindig megugatott, meg morgott rám! Ráadásul egy nagytestű kutya!
Mondta a főnök, hogy bántalmazták az előző helyén, azért ilyen agresszív.
Érdekes volt megfigyelni, hogy miközben ugatott, mindig be volt húzva a farka is.
Én úgy barátkoztam össze vele, hogy elkezdtem élelmet magammal vinni, mikor átmentem az irodába. Elfogadta már először is, viszont még mindig félt.
Aztán idővel a simit is engedte meg a fülvakargatást - amit minden kutya imád!
Mindig ezt csináltam és olyan fél év alatt teljesen befogadott! Ma már már jó barátok vagyunk! Mindig hozzám jön oda legelőször, ha átjönnek a műhelybe!
Oltasai megvannak mar? Keressetek kutyaovit majd talan egy trenert is, nem tudtok banni a kutyaval, igy ebbol katasztrofa lesz.
“Setalni se lehet vinni”, oke, de ha nem viszitek, hogyan szokna meg?
Na ugye.
Ovi, trener, hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!