Jó/elfogadható minőségű kutyatápok max 2000ft/kgig?
Brit Care Hypoallergenic, N&D Grain Free Pumpkin
De amúgy meg nem mindegy mekkora kutyák van, milyen fajta, milyen idős... Szóval kicsit több infót is ide dobhatnál...
Ebben az árkategóriában azért már elég sok jobb fajta táp van. És nem is feltétlen a legdrágább a legjobb.
Az én kutyám Greenwoods tápot kap. Imádja és az összetétel is elég jó. Anyumé Purizont, az is jó minőségű.
A legtöbb Wolf of wilderness, Farmina nd és Carnilove táp már magasabb áron van, de van pár Zoopluson ami olcsóbb. Sokan ajánlják még a Brit tápokat, azok közül szerintem a Premium inkább budget kategória, a Care és a Fresh jobbak. A Lukullusról is elég sok jót olvasni.
Régebben sokan mondták, hogy a Josera mennyire jó, őszintén én nem estem hasra az összetételtől. Nem arról van szó, hogy rossz táp, de több körülötte a hype, mint amennyit megérdemel. Ami még szerintem inkább csak túlárazott, az a Pro Plan és a Royal Canin, ezeket kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!