Miért pisil a szőnyegre?
Egy egyébként szobatiszta. Kb 2hete is ezt csinálta. Este 22kor lett levéve és reggel 6:10ismét.
Valamikor az este folyamán csinálhatta....11hónapos.
2 hete pisilte le utoljára,de akkor is "jogtalanul". A mindennapokban meg szobatiszta... miért csinálja?
A szőnyeget ezerrel sikálom,de gondolom, ha érezné rajta akkor naponta-2 naponta lepisilné nem 2 hetente. Mit csináljak?
Csak is lent. Napi 3x viszem. (Reggel 15p délután 1óra este 10p).
Szinte szobatisztának mondanám,hisz 2-3hétig semmi baleset nincs...
Lehet, hogy csak véletlen, többet ivott aznap vagy ilyesmi.
Mi, emberek sem egyidőben megyünk mindig a wc-re, neki is most előbb kellett a szokott időnél.
Előfordul időnként.
Nekem pl már idős a kutyám, 14 éves múlott és akkor viszem le, amikor szól, hogy le kell mennie. Ha ez éjjel 2-3 óra, akkor olyankor. De volt, hogy 2 órával séta után megint le kellett vinni egy 5 percre, mert annyit ivott. Ez van.
Ha rendszeressé kezd válni, akkor elkezdett felnőni, ivaréretté válni.
Már nem egy kölyök, akit oda teszel, ahova akarsz.
Nincs tisztában a birtokviszonyokkal, feszegeti a határait, teszteli a reakcióitokat.
#4 igen..erre énis gondoltam mert kan
#5 közepes méretű:)
#6 Nem hiszem. Ahogy lemegyünk egyből pisil éd kakil. Kb 4perc alatt. A többi csak séta
Én pontosan a jelölésre gondoltam. De rendben...:)
Várom még a válaszokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!