Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a klikkernek az értelme?...

Mi a klikkernek az értelme? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy állítólag a kutya gyorsabban tanul, meg jobban megérti, hogy most jót csinált. De miért kell egy idő után elhagyni a jutifalit? A kutya meg elégszik a klikker hangjával, ha vmit jól csinált?
2010. okt. 26. 12:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Ez a videó amúgy gyönyörű! Tényleg nézd végig, és gondold át, hogy menne-e okosozással.

Én speciel mindig máshogy mondom az okost, ráadásul ha mások is beszélnek körülöttem, vagy zaj van, messze nem olyan jól elkülönülő hang.

De amúgy nekünk van Brávónk mint klikkelő szó, csak messze nem olyan pontos.

2010. okt. 27. 13:22
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, most már tényleg megértettem. A klikker már meg van,el is kezdjük a tanulást a kutyusommal :D.
2010. okt. 27. 16:12
 23/34 anonim ***** válasza:

Esküszöm kiprobálom, most ugyis van egy 8 honaposom, akinél lassan elkezdjük a fegyelmező gyakorlatokat. Egyenlőre kaja, és labdamotiválható, majd meglátjuk mire

megyünk ezzel. :)

2010. okt. 28. 06:40
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a válaszokat! A klikker tényleg bevált :D. A kutyám, most 7 hónapos és 10 perc alatt megtanult(természetesen a klikkerrel) egy parancsot. A klikker tényleg fantasztikus! :D
2010. okt. 30. 09:54
 25/34 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, nekem eddig leült, tegnap első klikkelésnél, elszaladt, és azota nem ül:(
2010. nov. 1. 09:12
 26/34 anonim ***** válasza:
Előző, hogyan kezdted a klikkerezést? Erős a gyanúm, hogy valamit elrontottál. Kondicionáltad a kutyát a klikker hangjára, vagy csak egyszerűen elkezdted nyomkodni?
2010. nov. 2. 09:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem , leültettem, megnyomtam, és elszaladt. Ugyhogy azt hiszem hagyom , és maradok a hagyományos technikánál:))))
2010. nov. 2. 10:23
 28/34 anonim ***** válasza:

Amikor a kutya még nem ismeri a klikkert semmilyen parancsot nem kell neki adni, csak el kell kezdeni "kattogtatni" és minden klikk után jutalmat/kaját kell kapnia. Olvass utána h hogyan kell használni, mert nem bonyolult, csak rosszul kezdtél neki.

www.klikker.hu

2010. nov. 2. 10:56
 29/34 anonim ***** válasza:
Az azért nem normális, ha egy kutya egy "klikkre" elszalad! A normális viselkedés ilyenkor az érdeklődés lenne, odamegy, nézegeti, megszaglássza, hogy "ez meg vajon mi lehet".
2010. nov. 2. 11:04
 30/34 anonim ***** válasza:
Kivéve ha fogtál egy érzékeny kutyát, és egy hangos klikkert. Ismertem olyat aki ezt tapasztalta, ezért kezdetben becsavarta a klikkert egy konyharuhába a kezével együtt, és onnan kattintgatott, amíg a kondícionálás tartott.
2010. nov. 2. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!