Tenyésztett kutyák valójában egy servilis,(szolgalelkű) állatok akik oda szegődik ahol enni kap? Jól példázza,amint nyitva kert kapu azonnal kereket oldanak? Valójában ezeket a kutyákat kerítés, a falak és étel tartja meg a helyükön?
Te valamit nagyon félreértesz. Szerinted nemzeti kincseink, a Puli,Pumi,Komondor a fán teremnek? Az istálló mögött tobozból? Ők hogy keletkeztek? Buddha suhintott egyet és lőn? És hogy őrízték meg évszázadokon keresztül fajtajellegüket? A Pumi lányok elzavarták a Puli fiúkat, hogy veled nem dugok?
Én értem, hogy áldatlan küzdelmet folytatsz szellemi képességeiddel, de nem zavar, hogy mindig alulmaradsz?
A kutya megszállottja az ételnek.
Ahhoz ragazkodik, nem az emberhez. Mondhatni a kutya hűsége megvehető
Maguk mind eltévedt keverék kutya tenyésztők védenék a tenyésztő mundért?
Mindig elbuknak,és eltévednek elárulók egy titkot nagyon jó úton járok!
Mert 4-hozzászólás,1 aki látja a látni valót.
Tehát 4-hozzászólás ami értelmetlen,és elmetszhetetlen zagyvaság tehát szakmaiatlan.
Lényeg 17-privát üzenetet kaptam hogy édesanyám milyen ku..a?
Igen, valóban rosszul fejezted ki magadat. Akkor a válaszom:
Minden kutya keresi a változatosságot, ezért nem elég csak kicsapni a kertbe, mert hajlamosak elszökni és csavarogni egyet. A pásztorkutyák sem tudják ösztönösen, hogy nekik otthon kell maradniuk. De minden kutya megtanítható arra, hogy ne szökjenek meg, ha kinyitják a kaput. Ha máshol nem, akkor kutyaiskolában.
Jól fejeztem ki magam,a lényeg az hogy a pásztor kutyák vér szerint hordozzák a ragaszkodás a terelést,és egy nyitott réten is gazdához ragaszkodnak.
miszerint egy tenyésztet kutya nyitva a kert kapu és azonnal irány a világ harapnak mait érnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!