A 2 hónapos kutyának szabad teát adni?
Figyelt kérdés
Mert megbolondul a teáért annyira szereti!:)2009. jan. 4. 19:55
1/10 anonim válasza:
Igen szabad neki de csak mértékkel, sztem nem lesssz tőle semmi baja. Csak utána adjál neki Pedigre Dentastix et mert a cukortól roncsolódik a fogazata
2/10 anonim válasza:
Miért kéne a kutyának teát adni? Honnan jött ez az ötlet? Tán a virágaid is teával és kólával öntözöd?
3/10 anonim válasza:
Én a helyedben nem adnék neki, mert a tea koffeint tartalmaz, az pedig ártalmas a kutyáknak, főleg ilyen idősen.
4/10 anonim válasza:
teát max.ha megfázott,cukor nélkül,de én akkor se adnék.nem tesz jót a kutyának!a szeretetünket árthatunk is a kutyának.az enyém pl.a csokit imádja,mégse kap.
5/10 anonim válasza:
Koffeinmenteset (sima gyümölcstea) nyugodtan, de szerintem cukor helyett gyümölcscukrot használj (herbáriában lehet venni).
6/10 anonim válasza:
aztán majd rászokik,és a vizet nem is fogja meginni.
7/10 anonim válasza:
Én se úgy gondoltam, hogy azt ad neki inni, hanem csak alkalmanként, ha már egyszer úgy odavan érte. Inkább ezt, mint csokit - szerintem. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló (,aki a 38%-os választ adta) onnan jött ez az ötlet,hogy egyszer amikor szorulása volt szegénynek azt javasolták,hogy agyjunk neki (valami gyógy)teát és nagyon szerette.
Késöbb amikor az ölemben volt és a kezemben tartottam a kiürült poharat amibe tea volt oda fúrta magát és kinyalta az alját.Innen tudjuk,hogy nagyon szereti!:)
2009. jan. 5. 19:58
9/10 anonim válasza:
az egyik 1 éves kutyus nagyon beteg volt. 3 hétig adtak neki teát és teljesen be van sárgulva a foga, pont tegnap panaszolta a gazdája.szóval mondjuk havonta egyszer talán de ne vidd túlzásba.
10/10 A kérdező kommentje:
OKS kössz!:)
2009. jan. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!