Mennyire hasznos az ugatásgátló nyakörv?
Tök jó hogy még a szomszéd a hibás. Pedig azt írod mindenki mást is ugat és fel le ugrál közben.
Egy olyan kerítés amin nem lát át a kutya? Vagy egyszerűen nem kell kiengedni amikor nem vagytok otthon.
Bocs de erre a témára elég ideges vagyok én is, évekig laktunk egy olyan szomszéddal szemben (társasház) akinek a kutyája nonstop kint ugatott az erkélyen, milliószor szólt nekik mindenki már a környéken és semmi. A kutya hajnali 4 kor kezdte!
Egyszer valaki bedobott nekik egy mérgezett kolbászt. Túlélte a kutya, de elkoltoztek.
Mit veszítesz ha nem jön be a nyakörv? Eladod. Mindenkinél másképp hat.
Kérdező, az remélem megvan, hogyha az egyik szomszédnek a t.öke kilesz veletek, akkor majd szépen szöget etet a kutyával.
Te írod, hogy "nem olyan környéken laktok" - na, akkor inkább tartanék ettől.
Nekünk ennél kevesebbért mérgezték le az állatunkat, pedig az nem ugatott, csak az egyik kedves szomszédunknak nem tetszett, hogy a kerítés mellett figyel.
Éltem olyan szomszésdágban, ahol a kutya 0-24 ugatott, ugrálta a kerítést, morgott és sorolhatnám.
Egy álom volt hajnali 3-kor arra riadni hogy az idióta szomszéd cs.szett kutyája ugat mint az eszelős.
És nem, hiába mentünk át kollektíve, hogy kib...ul megnevelhetné az állatot, az nem ment neki.
Végül egyik reggelre meghalt a kutya.
Nem tudjuk, ki tette, mert nyilván senki nem vállalta fel, de valamelyik szomszéd beleunt a lassan egyéve tartó folyamatos ugatásba.
"erről ő is tehet, mert mint kiderült az összetűzésünk során félemlíti őt magával szemben"
Valószínűleg reagált arra, hogy a kutya ugatott. Nem állítom, hogy ez a legjobb reakció, de nyilván az ember valamit tenni akar, hogy had legyen már nyugodtan a kertjében. Engem is állandóan ugatott a szomszéd kutyája, a gazda sz@rt rá, pocsék volt, hogy nem lehetett kint lenni a kertben. A kutyasuli nem elég, mert ez nem olyan probléma, hogy nem megy szépen a lábadnál vagy nem ül le ha szólsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!